11 520 ₴
Професійна м'ясорубка призначена для роботи в закладах громадського харчування та торгівлі. Використовується для подрібнення сирого м'яса та приготування котлетної маси. М'ясорубка виготовлена з неіржавкої сталі. Цей матеріал ідеальний щодо гігієни, він стійкий до впливу кислот і солі, а також до появи корозії. М'ясорубка вирізняється простотою й компактністю, відповідає міжнародним стандартам безпеки та забезпечує високий рівень гігієни. У комплекті решітки 6 мм, 8 мм, два ножі та насадка для ковбас.
Характеристики:
ОСНОВНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ З ЕКСПЛУАТЦІЇ
1. Перед використанням м'ясорубки, деталі, що стикаються з продуктами, очистити від заводського пилу та мастила.
Знімни частини м'acopyбки: шнек,peштку, нoж, зaгpyзoнну вopинку можна мити в пocydoмoeною мaшиною.
Корпус м'ясорубки протирати вологою ганчіркою.
2. НЕ ПОЗВОЛЯЙТЕ м'ясорубці працювати надто довгий час.
Якщо машина перегріта, будь ласка, припиніть роботу, дозвольте м'ясорубці відпочити.
3. Щомісяця перевіряйте рівень оливи в редукторі. (Пробка на верхній частині корпусу.)
4. Під'єднуйте обладнання тільки до заземленої розетки.
5. ЗАПРЕЩЕНО використовувати м'ясорубку для незадоволених товарів і продуктів на кістки та зі шкірою.
6. Коли потрібно проштовхнути м'ясо в горловину, обов'язково використовуйте пластиковий штовхач.
Невиконання цього вимог може призвести до травм.
Основні атрибути | |
---|---|
Виробник | GoodFood |
Користувальницькі характеристики | |
Габаритні розміри (ДхШхВ), мм | 420х325х435 |
Вага (кг) | 23,5 |
Артикул | MG12 |
Напруга, В | 220 |
Насадка для ковбаси, мм | 20мм |
Матеріал корпусу, горловини і шнека | нержавіюча сталь |
Потужність, Вт | 650 |
Продуктивність | до 120 кг/год |
Тип установки | настільна |
Система ножів | Система Enterprise (1 ніж + 1 решітка) |
Захист від перепаду напруги. | є |
Двигун | вентильований |
Реверс | Немає |
Захист від перевантажень | є |
Гарантія | 12 місяців |